Fier forjat iasi, fier forjat pascani, fier forjat targu frumos, fier forjat harlau, fier forjat podu iloaiei, fier forjat bacau, fier forjat buhusi, fier forjat comanesti, fier forjat darmanesti, fier forjat moinesti, fier forjat onesti, fier forjat slanic moldova, fier forjat targu ocna, fier forjat piatra neamt, fier forjat roman, fier forjat bicaz, fier forjat targu neamt, fier forjat roznov, fier forjat sabaoani, fier forjat adjudeni, fier forjat ceahlau, fier forjat durau, fier forjat suceava, fier forjat vatra dornei, fier forjat vicovu de sus, fier forjat solca, fier forjat siret, fier forjat salcea, fier forjatradauti, fier forjat milisauti, fier forjat liteni, fier forjat gura humorului, fier forjat falticeni, fier forjat frasin, fier forjatdolhasca, fier forjat campulung moldovenesc, fier forjat botosani, fier forjat bucecea, fier forjat darabani, fier forjat dorohoi, fier forjat flamanzi, fier forjat saveni, fier forjat stefanesti, fier forjat vaslui, fier forjat barlad, fier forjat husi, fier forjat mugureni, fier forjat negresti.
AcasăDespre noiPREFABRICATECatalog lucrariPorti din fier forjatGard din fier forjatBalustrade din fier forjatFier forjat şi lemnGALERIE IMAGINILEMN WPCLAMBRIU LEMNServicii oferiteContact
Preturi speciale pentru lucrari din fier forjat in localitatile Iasi, Neamt, Bacau, Suceava, Botosani,, Bucuresti, Ilfov
Whatsapp 0753971777
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
facebook_circle-512
Urmărește-ne pe Facebook
CONTACT
SC PAMGROUP ZAP SRL
CUI 38258229
Str. 22 Decembrie 1989 nr. 33
Targu Frumos, jud. Iasi, 705300
Tel. 0232.723.453
Mobil 0753.971.777

PROGRAM
Luni - Vineri 08.30 - 17.30
Sambata 09.00 - 12.00
Duminica INCHIS
suna +40753971777
Copyright © 2020 PAMGROUP ZAP SRL, CUI: RO38258229
images logo final
Suna-ne!

Scrie-ne pe Whatsapp
Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Ultima actualizare în data de 08.04.2019 

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Pamgroup, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Siteul web https://www.pamgroup.ro apartine si este administrat de catre SC PAMGROUP ZAP SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:
SC PAMGROUP ZAP SRL 
Str. 22 Decembrie 1989 nr. 33, 
Targu Frumos, jud. Iasi, 705300 
☎ 0232.723.453 
☎ 0753.971.777 
✉ contact @pamgroup . ro

https://www.pamgroup.ro
 CIF 38258229  
 J22/3001/2017 
Capital social 200 Lei 

Conform prevederilor legislative impuse de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, 

SC PAMGROUP ZAP SRL isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu character personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web. 

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

  • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor SC PAMGROUP ZAP SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite; 
  • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora; 
  • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;  
  • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;  prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

SC PAMGROUP ZAP SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC PAMGROUP ZAP SRL

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC PAMGROUP ZAP SRL

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care SC PAMGROUP ZAP SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs., transportatorilor, tertilor implicate in indeplinirea scopului vizat, persoanelor vizate - clienti ai SC PAMGROUP ZAP SRL.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti pretucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitoti stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Când interacționezi cu sau comunici pe canalele/paginile/rețelele de socializare (spre exemplu, când faci clic pe „îmi place” sau „distribuie”), Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de un terț care furnizează PAMGOUP servicii de monitorizare a rețelelor de socializare. Aceasta înseamnă că terțul care furnizează servicii de monitorizare a rețelelor de socializare va păstra o copie a interacțiunilor tale online publice, la care terțul ne-a acordat acces.
Printre Datele cu caracter personal pe care le colectăm se numără datele disponibile public pe care le-ai furnizat în contextul platformelor sociale, date pe care le obținem de la furnizorul respectiv de servicii de socializare printr-un terț care furnizează servicii de monitorizare a rețelelor de socializare; acestea pot fi: numele, ziua de naștere sau vârsta, pagina principală, fotografia de profil, fusul orar, adresa poștală, țara, comentariile și conținutul pe care le-ai publicat/distribuit. 
Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a pentru a-ți trimite comunicări promoționale despre produsele, în baza preferințelor. 

Îți putem utiliza și divulga Datele cu caracter personal și în cazul în care considerăm acest lucru necesar sau adecvat: (a) pentru a respecta legea aplicabilă, pentru a răspunde solicitărilor din partea autorităților de stat și guvernamentale, pentru a coopera cu autoritățile de aplicare a legii sau din alte motive legale; (b) pentru a pune în aplicare temenii și condițiile proprii; și (c) pentru a ne proteja drepturile, confidențialitatea, securitatea sau bunurile materiale, precum și pe cele ale împuterniciților, ale tale sau ale altor persoane.

Ne străduim să utilizăm măsuri organizaționale, tehnice și administrative rezonabile pentru a proteja Datele cu caracter personal în cadrul companiei noastre. Din păcate, niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor nu poate fi 100 % sigur. Dacă ai motive să crezi că interacțiunea cu noi nu mai este sigură, înștiințează-ne imediat, conform secțiunii „Cum ne poți contacta?” de mai jos.

Îți vom păstra Datele cu caracter personal atât timp cât este necesar sau permis ținând cont de scopurile în care au colectate. Criteriile pe care le utilizăm pentru a determina perioada de păstrare includ: (i) perioada de timp în care avem o relație cu tine, în vederea participării tale pe paginile Trutzi; (ii) existența unei obligații legale pe care trebuie să o respectăm; sau (iii) dacă păstrarea este indicată având în vedere poziția noastră juridică (cum ar fi cu privire la termenele de prescripție aplicabile, investigații de reglementare sau cu privire la litigii).

Paginile PAMGROUP.RO nu sunt adresate copiilor, așa cum stabilește legea aplicabilă și nu colectăm cu bună știință Date cu caracter personal de la copii. Totuși, politica SC PAMGROUP ZAP SRL prevede respectarea legii atunci când aceasta impune permisiunea părintelui sau a tutorelui legal înainte de a colecta, utiliza sau divulga Date cu caracter personal ale copiilor. Ne angajăm să protejăm nevoile de confidențialitate ale copiilor și încurajăm cu tărie părinții și tutorii legali să participe activ în activitățile și interesele online ale copiilor lor.
Dacă un părinte sau tutore legal află că propriul copil ne-a furnizat Datele sale cu caracter personal fără consimțământul acestuia, contactează-ne la contact @pamgroup.ro. Dacă aflăm că un copil ne-a furnizat Date cu caracter personal, vom șterge datele respective din fișierele noastre.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC PAMGROUP ZAP SRL la adresa de email: contact @pamgroup .ro sau prin posta clasica la adresa Str. 22 Decembrie 1989 nr. 33, Targu Frumos, jud. Iasi, 705300

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa: contact @pamgroup .ro

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Dacă ai întrebări cu privire la această Notificare de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal sau despre modul în care SC PAMGROUP ZAP SRL îți utilizează Datele cu caracter personal, te rugăm să contactezi Responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa contact @pamgroup.ro.
Sau la sediul SC PAMGROUP ZAP SRL 
Str. 22 Decembrie 1989 nr. 33, 
Targu Frumos, jud. Iasi, 705300 
☎ 0232.723.453 
☎ 0753.971.777 
✉ contact @pamgroup . ro
Alternativ, ai dreptul să depui o reclamație la autoritatea de supraveghere competentă.

Administratia Zapodianu Paul - Administrator,  reprezentant legal al SC PAMGROUP ZAP SRL